For medlemmer

Vi er en del av det store båtfellesskapet Kongelig Norsk Båtforbund (KNBF). Du er som medlem av Knarberg Båtforening (KBF) også medlem av KNBF.

KNBF har en database som ivaretar enkelt-medlemmer og foreninger. Alle våre medlemmer skal være registrert i databasen. Styret har nå hatt en gjennomgang av medlemsregisteret og rettet opp og fått lagt inn de fleste manglede medlemmene. Arbeidet med databasen vil pågå i noen tid framover.

Fra nå av skal du selv ivareta dine egen data. Det er viktig å være klar over at en del av feltene er obligatoriske slik som fødselsdato, mobiltelefonnummer og e-post adresse.

Du logger inn på adressen https://minside.knbf.no
(eller ved å klikke på min side)

Du skal også registrere båten din selv slik at det er riktig båt som blir lagt inn. Det gjør du under menyen «Mine båter»

Brukernavn i databasen er den e-post adressen du har oppgitt til KBF. Passordet skaffer du deg ved å trykke på «Glemt/nytt passord» følg deretter instruksen.

Dersom du bruker «NY bruker» blir det dobbeltregistrering og eventuelt får du ikke registrert deg fordi e-post adressen din er i bruk.

Det henstilles til de av våre medlemmer som ikke har registrert e-post og eller mobiltelefon nummer sørger for at dette blir gjort.

Styret kan bistå dersom det er spørsmål men fordi vi som arbeider med dette er i arbeid, bes det om at spørsmål rettes til post@knarberg.com